Medlemsnytt

Fra 1. juli 2015 fikk psykologer adgang til å henvise pasienter til psykisk helsevern og rusbehandling. Hva bør henvisningen inneholde?

Akademikerne Helse og Spekter avluttet onsdag 17. juni forhandlinger for områdehelseforetakene og Lovisenberg.

Det ble 2. juni oppnådd enighet i oppgjøret for tariffområdet Virke/HUK.

Som medlem i Norsk psykologforening har du blant Norges beste betingelser i Danske Bank.

Storebrand utvider pris- og vilkårsgarantien til å gjelde til 31.12.2015.

Primærhelsemeldingen er et gjennombrudd for et helhetlig menneskesyn i førstelinjetjenesten.

Det er oppnådd enighet i både staten, kommunene (KS) og i Oslo kommune innen fristen 30. april kl 24.00.

Nora Sveaass

En av de tydeligste røstene for menneskerettighetenes betydning i psykologisk arbeid, Nora Sveaass, ble 20. september tildelt St. Olavs Orden.

2019 skrevet på en flystripe med en pil fremover

Her får du oversikt over lokale debatter og viktige frister før landsmøtet.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Trefigurer i ring med streker som forbinder de

Blogg

Hvordan kan psykologer i kommunene hjelpe barn og unges psykiske helse? Temaet for en av psykologforeningens debatter under Arendalsuka inviterte til bred refleksjon.