Medlemsnytt

Stabel med kasser som velter idet de flyttes.

Kommentar

Det finnes ingen gode faglige argumenter for å flytte hoveddelen av spesialisthelsetjenestens virksomhet i psykisk helse til kommunen.

Tastatur

Vil du hjelpe oss med å yte bedre medlemsservice? Da er det kjempefint om du, som ennå ikke har gjort det, logger deg inn på «Min side» på psykologforeningen.no og oppdaterer informasjon om arbeidssted etc.

Finnenpsykolog.no blir nå oppdatert etter tilbakemeldinger fra dere psykologer.

Kvinne som har tatt feil

Det er når noe beviselig viser seg å være feil, at verden kan gå framover, skriver vår nye blogger Tommy Sotkajærvi.

Dominobrikker som velter

Når Akademikerne helse møter arbeidsgiverforeningen Spekter hos Riksmekleren, er det pensjonsspørsmål det dreier seg om.

Visste du at Psykologforeningen tilbyr et knippe juridiske artikler spesialskrevet for psykologer?

Metallkjede

Norsk forening for avhengighetspsykologi (NFAP) er på lufta med splitter nye nettsider.

Kommentar

Det går mot slutten av 2016, og tradisjonen tro kom Dagens Medisin med sin årlige kåring av  de mektigste i helse-Norge . Juryen besto stort sett av tidligere politikere, byråkrater og en lege. Gjett hvem som havnet på topp?*

Kvinne presenterer nyheter

Notiser

Retningslinjer for behandling av personer med kjeveleddsplager • Norskspråklig fagbok om barnepalliasjon • Nye retningslinjer for bruk av tvang overfor personer med rusproblemer.

Streikemøte foran Stortinget

Kronikk

Streiken er over, men tilliten i sykehusene er på et historisk bunnivå. Reelt partssamarbeid, medbestemmelse og pasientnær ledelse er avgjørende for veien videre.

To knyttnever mot hverandre

Hvilke problemer gjør at psykologer oppsøker en kollegastøtte? Vi spurte Elisabeth Myrstad, en av dem som var med å starte kollegastøtteordningen for over 20 år siden.

Bjarte Kyte og Hilde Pentzen

Hvorfor skal du melde deg på veilederutdanningen? – Fordi det er inspirerende, vitaliserende og gøy å gjøre andre gode.