Medlemsnytt

Langt de fleste som som søker kollegastøtte, er kvinner, viser medlemsundersøkelsen i 2017.

Forsikring

• Ny ordning for individuell pensjonssparing med skattefradrag. • Obligatorisk tjenestepensjon til selvstendig næringsdrivende.

Tiden blir holdt igjen

Avtalespesialistene:

Psykologforeningen er overrasket over at Helse Sør-Øst RHF anbefaler å utsette en økning av antall driftsavtaler for avtalespesialister i psykisk helsevern.

Rød postkasse

Kjære psykologstudent! Vi vil så gjerne at Psykologtidsskriftet skal finne veien til deg, men opplever å få utsendelser i retur fordi vi ikke har riktig adresse.

Åpen hånd med globus

Annonse

Fra 1.mai ble Storebrands reiseforsikring oppgradert. Her er noen av nyhetene:

En rød papirbåt foran mange grå

Psykologforeningens lederutdanningsstipend utlyses hvert år på psykologforeningen.no  og i novemberutgaven av Tidsskrift for Norsk psykologforening. Søknadfrist: 1. desember.

Utsnitt av illustrasjon av Hilde Thomsen

Tidsskrift for Norsk psykologforening har vunnet hedersprisen for «God design 2017». 

Publikumstjenesten som skal gjøre det enklere å søke etter ledig psykolog, er i stadig utvikling. Her er noen tips til deg som ønsker å oppdatere profilen din

Ungt par flytter tung sofa

– Fytting av DPS vil skape flere problemer enn det løser, sier Psykologforeningens president Tor Levin Hofgaard

Psykologforeningens medlemmer synes sekretariatet leverer varene på de fleste områder, men har også innspill til kvalitetsforbedringer.

Karsten Brekne Karlsøen

Han vet en god del om hva som skal til for at interesseorganisasjoner skal lykkes med påvirkningsarbeid, kunnskap han ønsker å bruke flittig i Norsk psykologforening.

Roger Hagen, Lars Conrad Moe, Asle Hoffart, Trine Waktaar, Heidi Tessand, Signe Stige, Andreas Høstmælingen, Aina Fraas-Johansen og Helge Rønnestad

Kvalitetsutvalget

Psykologforeningens kvalitetsutvalg ønsker å bli en enda mer aktiv leverandør av gode svar på vanskelige psykologfaglige spørsmål.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.