Medlemsnytt

Sønn får klem av far

Kommentar

Når vi nå har fått servert ferske data som viser at det fins steder i landet der 60 prosent av barna vokser opp i fattigdom, har vi åpenbart en jobb å gjøre

Gutt trykker på smilefjes

Kommentar

Vi gratulerer regjerings- og støttepartiene med fornyet tillit. Gratulasjonene ledsages av store forventninger, skriver Tor Levin Hofgaard.

Ordfører Dan Johnsen i Lyngen

Helsemyndighetene forventer at psykologer engasjerer seg i lokalt folkehelsearbeid, men hvordan? Lyngen kommune har gode svar.

Medlemmene spør

Er det slik at psykologer strengt tatt ikke har lov til å henvise til andre deler av spesialisthelsetjenesten enn psykisk helsevern og rus? Medlemmene spør, vi svarer.

Fra venstre Halvor Stavland, Elisabeth Bjerke, Thilip Thangarasa (bloggansvarlig i SPU), Heidi Tessand og Suchi Badhwar

Psykologikongressen

Bloggende profesjonsstudenter fikk pris for engasjement og skriveevne under Psykologikongressen.

Tor Levin Hofgaard

Kommentar

Arendalsuka er en politisk heksegryte. I år deltar jeg for femte gang for å fremme vår politikk på psykisk helse-feltet.

Lenke der et spørsmålstegn er det ene leddet

Fra 1. september gjelder vilkår om manglende samtykkekompetanse før vedtak om tvungent psykisk helsevern.

På tide å søke stipend fra fond til videre- og etterutdanning av psykologer i klinisk psykologi og psykoterapi. Søknadsfrist 1. november.

Eplehage

Annonse

Aksjesparekonto er en ny konto som lar deg kjøpe og selge aksjer og aksjefond uten at du må betale skatt på gevinster underveis.

Kommentar:

Det er gode grunner til at Psykologforeningen har valgt å gjøre utjevning av sosiale forskjeller til overordnet tema for sitt hovedsatsingsområde «Forebygging for barn og unge».