Medlemsnytt

fem personer som ser på en som underviser

Ønsker du å jobbe som barnefaglig sakkyndig?

Velkommen til samling for tillitsvalgte i KS

Husk å melde deg på vårens samling for tillitsvalgte i KS i mars. Hvis du ikke har fått invitasjon, ta kontakt med din lokalavdeling .

illustrasjonsfoto

Hvordan ser arbeidslivet ut i morgen og hva er suksessoppskriften på samarbeid mellom menneskelig og kunstig intelligens?

illustrasjonsbilde

Alle virksomheter som gir helsehjelp utenfor den offentlige helsetjenesten skal betale tilskudd til Norsk pasientskadeerstatning (NPE).

Julelykt foran lys

Kommentar

Vi legger bak oss et begivenhetsrikt år. Ett år som ender med at jeg har sittet i presidentstolen en måned, etter et landsmøte med mange spennende og fremtidsrettede vedtak.

Storebrands logo

Torsdag 19.desember fikk vi informasjon fra våre medlemmer om at de hadde mottatt feilsendte eFakturaer fra Storebrand.

Mann som sitter foran en pc og drikker kaffe

Akademikerne

Går du med en gründer i magen? Akademikerne Næringsdrivende inviterer til frokostseminar for akademikere 50+ som ønsker råd og tips og vil vite mer om hvilke muligheter de har.

Kvinne som foreleser foran en gruppe

Overgangsperioden for spesialistutdanningen etter gammel ordning utgår den 31.12.2019.

Kommentar

Aller først vil jeg si at jeg er takknemlig og beæret over å bli vist tillit til å inneha presidentvervet.

pil som peker oppover foran mynter

Helse Møre og Romsdal har besluttet å gi et kraftig lønnsløft til psykologer og psykologspesialister fra 1.1.2020.

Ermer som holder et bankkort over en mac

Landsmøtet har fastsatt kontingenten for 2020 til kr 7 430,-.

Mann og kvinne som sitter ovenfor hverandre og prater

Helsedirektoratet har utviklet et nytt kurs for å hjelpe med vurdering av samtykkekompetanse.