Medlemsnytt

Nå kan du bruke appen A+ Psykologforeningen.

Kurs

Den obligatoriske delen av spesialiteten starter i september.

Kurs

Meld deg på kurset i voksenpsykologi innen 6. mai.

Arbeidsledighet og helse står frem som de viktigste sakene for velgerne ved Stortingsvalget til høsten. Da er det godt at Psykologforeningens hovedsatsingsområde løfter frem løsninger som adresserer begge disse problemstillingene.

Delta i en spørreundersøkelse om organisasjonen du er medlem av.

Forskere ser etter psykologer og andre klinikere som arbeider med testrapporter til en kort, nettbasert spørreundersøkelse.

Kurs

Valgfritt program i Psykologfaglig arbeid med barn og unges omsorgsbetingelser (barnevern) har planlagt oppstart i september.

Håkon Kongsrud Skard

Etter ett år med pandemi begynner de folkevalgte å innse at den også kan ha konsekvenser for den psykiske helsen. Samtidig er responsen for spredt og for svak.

TrinnVis

Hvordan drive psykologpraksis effektivt, oversiktlig og i tråd med kravene som myndighetene stiller? Meld deg på kurs i systemet TrinnVis.

Kurs

Det er fortsatt ledige plasser på utdanningsprogrammet som starter høsten 2021.

Det nye året er her, med mer av det 2020 hadde å by på.

Avtalespesialister kan bruke videotakstene så lenge myndighetene oppfordrer til hjemmekontor under koronapandemien.