Medlemsnytt

– Vi håper den vil bidra til å gjøre fagetikken mer relevant og nyttig for arbeid i organisasjoner, sier Christer Mortensen i arbeidsgruppa som har utviklet veilederen.

Person spiser is

Her er en gjennomgang av hvilke rettigheter og plikter du som arbeidstaker har i forbindelse med ferie.

Psykologforeningen har utviklet en policy for bruk av digitale verktøy i psykologisk behandling.

Lær om alt fra autisme til hvordan du kan hjelpe pasienter med angst og depresjon i jobb.

Barn og psykolog snakker sammen

Ny påmeldingsfrist! Her får du kunnskap om forebygging, behandling og samarbeid i den lokale arbeidshverdagen.

Som psykologer kan vi bidra til at våre pasienter får behandling i omgivelser tilpasset deres behov. Det fortjener både pasientene og de ansatte.

Kurs

Med kunnskap om både normal aldring og sykdommer kan du hjelpe eldre med psykisk helse og livskvalitet.

Psykologforeningen har over flere år bedt om en tillitsreform i offentlig sektor.

Kurs

Forstå testen MMPI bedre på kurs 10.–11. mars 2022.

Hvem har ansvaret for en kommunes tilbud innenfor psykisk helse?

Vil du diskutere psykisk helsevern eller koronapandemien med ledelsen i Psykologforeningen? Kom på digitalt medlemsmøte 17. januar.

Bli med på Nfap-konferansen 14.–15. mars 2022.