Medlemsnytt

Bryggen i Bergen

Porten er åpen for påmelding til våre festspillkurs i Bergen 23.- 24. mai. Sjekk mangfoldet av tematikk. Du kan også delta under utdelingen av Psykologprisen.

En mann sitter med kalkulatoren

Psykologforeningen har nå tatt i bruk Visma Autoinvoice for fakturering av medlemskontingenten. Det innebærer at du sammen med faktura for 2019, vil få tilbud om å tegne e-fakturaavtale.

Tor Levin Hofgaard, Liv Arnesen, Nikolaj Kunøe og Arne Holen

Psykologforeningens sentralstyre går inn for å gjøre Norsk forening for avhengighetspsykologi, NFAP, til faglig interesseforening.

Annonse

Ditt medlemskap i Norsk psykologforening gir deg tilgang til det vi mener er Norges beste bankavtale.

Kommentar

Tillitsvalgte gjør mye usynlig arbeid for å opprettholde gode tjenestetilbud i psykisk helse og rusbehandling.

Gode nyheter

Kommentar

Da regjeringsforhandlingene ble avsluttet på Granavolden sist uke, var det ikke mye nytt å spore fra vårt ståsted, og det var på mange måter godt nytt.

Fra 1. januar 2019 godkjennes individuell veiledning via videokonferanse som en del av psykologenes spesialistutdanning.

Kvinne som lytter

Kommentar

Foretakstillitsvalgte i sykehusene har i det siste rettet nødvendig oppmerksomhet mot nedskjæringer og økt arbeidspress i psykisk helsetjeneste og i tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB).

Kvinne ønsker velkommen

Innføringskurset er for psykologer som snart skal, eller nylig har begynt å jobbe i kommunale helsefremmende, forebyggende og lavterskeltjenester.

Stempel

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Medlemmene spør

Hvor lenge må man ha vært ansatt for å ha rett til sykepenger?

Fotavtrykk i forstørrelsesglass

Kommentar

«So this is Xmas, and what have you done». Slik starter John Lennons legendariske julesang. Ja, hva har vi egentlig gjort i året som gikk. Hva blir stående igjen etter oss?

2019 skrevet på en flystripe med en pil fremover

Her får du oversikt over lokale debatter og viktige frister før landsmøtet.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Trefigurer i ring med streker som forbinder de

Blogg

Hvordan kan psykologer i kommunene hjelpe barn og unges psykiske helse? Temaet for en av psykologforeningens debatter under Arendalsuka inviterte til bred refleksjon.

Kristin Østlie

Les Psykologtidsskriftets intervju med vinneren av årets doktorgrad, Kristin Østlie.