Medlemsnytt

Screenshot: finnenpsykolog.no

Mange psykologer tilbyr nå e-konsultasjoner på grunn av koronapandemien. Husk å registrere dette på vår søketjeneste Finn en psykolog, slik at flere pasienter vet at de kan kontakte deg for dette.

Danske Bank

Få boliglån til 2,62 % nom (2,70 % eff.) i Danske Bank.

I april starter vi opp nytt valgfritt program i rus- og avhengighetspsykologi.

Illustrasjon 10% rabatt

Nå får du ekstra medlemsrabatt på forsikring hos Storebrand.

Logo for efpa

Efpa ønsker å finne ut mer om norske psykologers holdninger til bruk av tester i sitt arbeid.

Ny kursrekke for psykologer med lederansvar i helseforetakene starter opp i april 2020. Det er fortsatt mulig å melde seg på.

mann som rister på hodet og holder hendene på siden av hodet

Kurs

For deg som ønsker mer kompetanse i å vurdere risiko- og beskyttelsesfaktorer for selvmord, samt dokumentere selvmordsrisikovurderinger i journal.

Psykologforeningen er i gang med å samle innspill til reformen som skal endre den norske ruspolitikken.

Møte på en arbeidsplass

Økning i godtgjørelse for tapt arbeidsinntekt

Psykologforeningen har økt godtgjøring av tapt arbeidsinntekt til kr 600 pr time (fra kr 450). Godtgjøring gis inntil åtte timer per dag til selvstendig praktiserende som har møter i arbeidstiden.

fem personer som ser på en som underviser

Ønsker du å jobbe som barnefaglig sakkyndig?

Velkommen til samling for tillitsvalgte i KS

Husk å melde deg på vårens samling for tillitsvalgte i KS i mars. Hvis du ikke har fått invitasjon, ta kontakt med din lokalavdeling .

illustrasjonsfoto

Hvordan ser arbeidslivet ut i morgen og hva er suksessoppskriften på samarbeid mellom menneskelig og kunstig intelligens?