Medlemsnytt

Kurs

Valgfritt program i Psykologfaglig arbeid med barn og unges omsorgsbetingelser (barnevern) har planlagt oppstart i september.

Håkon Kongsrud Skard

Etter ett år med pandemi begynner de folkevalgte å innse at den også kan ha konsekvenser for den psykiske helsen. Samtidig er responsen for spredt og for svak.

TrinnVis

Hvordan drive psykologpraksis effektivt, oversiktlig og i tråd med kravene som myndighetene stiller? Meld deg på kurs i systemet TrinnVis.

Kurs

Det er fortsatt ledige plasser på utdanningsprogrammet som starter høsten 2021.

Det nye året er her, med mer av det 2020 hadde å by på.

Avtalespesialister kan bruke videotakstene så lenge myndighetene oppfordrer til hjemmekontor under koronapandemien.

Fotografi av Håkon Kongsrud Skard.

Vi nærmer oss jul og dermed slutten på 2020. Et krevende år for medlemmer og foreningen, men aller mest for dem som har blitt direkte berørt av pandemien.

Fotografi av tre ansikter.

Ledelsen i Psykologforeningen inviterer til digitalt medlemsmøte for å diskutere aktuelle politiske saker.

Kvinne bak bærbar datamaskin.

Nå kan du melde deg på vedlikeholdskurs om tvangsbruk, eller valgfrie program i allmennpsykologi og eldrepsykologi.

Fra neste år skal alle privatpraktiserende sende digitalt refusjonskrav direkte til Helfo.

Mennesker i gate, sett ovenfra.

Hva kan samfunnspsykologer gjøre for Europa? Det diskuterer deltakerne på ECCP-konferansen i Oslo 3.–4. juni 2021.

Politikk

Nå ønsker foreningen innspill til handlingsplanen fra lokallag, tillitsvalgte og fagutvalg.