Medlemsnytt

Figur av eldre par på en stabel mynter

Selvstendig næringsdrivende har ikke det samme sikkerhetsnettet som lønnsmottakere. Derfor er det viktig at den enkelte selv sikrer seg en god økonomi i pensjonisttilværelsen gjennom én eller flere former for sparing.

Sommerhilsen fra Psykologforeningens president.

Kurs for psykologspesialister som jobber med barn, unge eller voksne, og som skal fatte tvangsvedtak.

To menn som ser på et kart

Som medlem i Norsk psykologforening kan du kjøpe Storebrand Super reiseforsikring, som dekker dagsturer eller reiser på inntil 70 dager.

Rad med mennesker

Psykologforeningen nærmer seg en milepæl.

Danske Bank

Her får du svar på aktuelle spørsmål om renteendringene den siste tiden.

Vi har samlet en rekke gode eksempler på hvordan tjenestene i kommunene, psykisk helsevern og TSB tilpasser seg de nye arbeidsforholdene.

Leder i Akademikerne Kari Sollien foran Stortinget

Psykologforeningen jobber aktivt gjennom Akademikerne, som har kontakt med myndighetene på flere arenaer.

Screenshot: finnenpsykolog.no

Mange psykologer tilbyr nå e-konsultasjoner på grunn av koronapandemien. Husk å registrere dette på vår søketjeneste Finn en psykolog, slik at flere pasienter vet at de kan kontakte deg for dette.

Danske Bank

Få boliglån til 2,62 % nom (2,70 % eff.) i Danske Bank.

I april starter vi opp nytt valgfritt program i rus- og avhengighetspsykologi.

Illustrasjon 10% rabatt

Nå får du ekstra medlemsrabatt på forsikring hos Storebrand.