Medlemsnytt

Velkommen til nye spennende kurs: Obligatoriske kurs i barne- og ungdomspsykologi og eldrepsykologi. Dessuten valgfrie program godkjent til ulike spesialiteter.

Oslo rådhus

Lønnsoppgjøret i Oslo kommune

Les om resultatet av lønnsoppgjøret i Oslo kommune.

Lønnsoppgjøret i staten

Les om resultatet av lønnsoppgjøret i staten.

Psykologforeningen arbeider for å tilpasse seg EUs forordning om personvern (GDPR). I den forbindelse har vi publisert en egen personvernerklæring.

Glade mennesker rundt dataskjerm

Kommentar

Da Psykologforeningen 15. mai innledet forhandlinger om takster og driftstilskudd, hadde vi ett overordnet krav: Avtalespesialister må sikres samme inntektsvekst som resten av offentlig sektor.

Jente blåser på løvetann.

Kommentar

Gode oppvekstvilkår for barn og unge må sikres uavhengig av foreldrenes økonomi og status på arbeidsmarkedet.

Kollegastøtte

I underkant av én prosent av Psykologforeningens medlemmer oppsøkte kollegastøtte i 2017.

To spedbarn med tåteflaske

Regionsenter for barn og unges psykiske helse (RBUP) trenger din hjelp til å utvikle en nettbasert veiledningstjeneste for foreldre til barn i alderen 0-5 år.

Danske Bank har lansert produktet Boligkreditt 45%.

Regjeringen vi ha flere psykologer i kommunene. Nå kan du søke tilskudd til rekruttering.

Psykologkompetanse er svaret på noen av utfordringene i arbeidslivet.