Medlemsnytt

Ungt par flytter tung sofa

– Fytting av DPS vil skape flere problemer enn det løser, sier Psykologforeningens president Tor Levin Hofgaard

Psykologforeningens medlemmer synes sekretariatet leverer varene på de fleste områder, men har også innspill til kvalitetsforbedringer.

Karsten Brekne Karlsøen

Han vet en god del om hva som skal til for at interesseorganisasjoner skal lykkes med påvirkningsarbeid, kunnskap han ønsker å bruke flittig i Norsk psykologforening.

Bryggen i Bergen

Festspillkursene 2017

Har du husket å melde deg på vårens vakreste eventyr, festspillkursene i Bergen?

Roger Hagen, Lars Conrad Moe, Asle Hoffart, Trine Waktaar, Heidi Tessand, Signe Stige, Andreas Høstmælingen, Aina Fraas-Johansen og Helge Rønnestad

Kvalitetsutvalget

Psykologforeningens kvalitetsutvalg ønsker å bli en enda mer aktiv leverandør av gode svar på vanskelige psykologfaglige spørsmål.

Stabel med kasser som velter idet de flyttes.

Kommentar

Det finnes ingen gode faglige argumenter for å flytte hoveddelen av spesialisthelsetjenestens virksomhet i psykisk helse til kommunen.

Tastatur

Vil du hjelpe oss med å yte bedre medlemsservice? Da er det kjempefint om du, som ennå ikke har gjort det, logger deg inn på «Min side» på psykologforeningen.no og oppdaterer informasjon om arbeidssted etc.

Finnenpsykolog.no blir nå oppdatert etter tilbakemeldinger fra dere psykologer.

Kvinne som har tatt feil

Det er når noe beviselig viser seg å være feil, at verden kan gå framover, skriver vår nye blogger Tommy Sotkajærvi.

Dominobrikker som velter

Når Akademikerne helse møter arbeidsgiverforeningen Spekter hos Riksmekleren, er det pensjonsspørsmål det dreier seg om.

Visste du at Psykologforeningen tilbyr et knippe juridiske artikler spesialskrevet for psykologer?

Bryggen i Bergen

Påmeldingene er i gang til vårens vakreste eventyr: Herlige Bergen i kombinasjon med godt faglig program og feiring av vinneren av Psykologprisen.

2019 skrevet på en flystripe med en pil fremover

Her får du oversikt over lokale debatter og viktige frister før landsmøtet.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Trefigurer i ring med streker som forbinder de

Blogg

Hvordan kan psykologer i kommunene hjelpe barn og unges psykiske helse? Temaet for en av psykologforeningens debatter under Arendalsuka inviterte til bred refleksjon.

Kristin Østlie

Les Psykologtidsskriftets intervju med vinneren av årets doktorgrad, Kristin Østlie.