Medlemsnytt

Lenke der et spørsmålstegn er det ene leddet

Fra 1. september gjelder vilkår om manglende samtykkekompetanse før vedtak om tvungent psykisk helsevern.

På tide å søke stipend fra fond til videre- og etterutdanning av psykologer i klinisk psykologi og psykoterapi. Søknadsfrist 1. november.

Eplehage

Annonse

Aksjesparekonto er en ny konto som lar deg kjøpe og selge aksjer og aksjefond uten at du må betale skatt på gevinster underveis.

Kommentar:

Det er gode grunner til at Psykologforeningen har valgt å gjøre utjevning av sosiale forskjeller til overordnet tema for sitt hovedsatsingsområde «Forebygging for barn og unge».

Langt de fleste som som søker kollegastøtte, er kvinner, viser medlemsundersøkelsen i 2017.

Forsikring

• Ny ordning for individuell pensjonssparing med skattefradrag. • Obligatorisk tjenestepensjon til selvstendig næringsdrivende.

Tiden blir holdt igjen

Avtalespesialistene:

Psykologforeningen er overrasket over at Helse Sør-Øst RHF anbefaler å utsette en økning av antall driftsavtaler for avtalespesialister i psykisk helsevern.

Rød postkasse

Kjære psykologstudent! Vi vil så gjerne at Psykologtidsskriftet skal finne veien til deg, men opplever å få utsendelser i retur fordi vi ikke har riktig adresse.

Åpen hånd med globus

Annonse

Fra 1.mai ble Storebrands reiseforsikring oppgradert. Her er noen av nyhetene:

En rød papirbåt foran mange grå

Psykologforeningens lederutdanningsstipend utlyses hvert år på psykologforeningen.no  og i novemberutgaven av Tidsskrift for Norsk psykologforening. Søknadfrist: 1. desember.

Utsnitt av illustrasjon av Hilde Thomsen

Tidsskrift for Norsk psykologforening har vunnet hedersprisen for «God design 2017».