Medlemsnytt

Psykologforeningen har over flere år bedt om en tillitsreform i offentlig sektor.

Forstå testen MMPI bedre på kurs 10.–11. mars 2022.

Hvem har ansvaret for en kommunes tilbud innenfor psykisk helse?

Vil du diskutere psykisk helsevern eller koronapandemien med ledelsen i Psykologforeningen? Kom på digitalt medlemsmøte 17. januar.

Bli med på Nfap-konferansen 14.–15. mars 2022.

Ordinær kontingent i 2022 er 7665 kroner.

Eldre er en gruppe vi langt sjeldnere snakker om når vi snakker om lavterskeltilbud og forebygging.

Resultatene fra medlemsundersøkelsen om psykologer i kommunene viser at det gjøres mye godt kommunalt psykologarbeid. Samtidig er det store variasjoner, skriver visepresident Arnhild Lauveng.

Psykologforeningen tilbyr nå veiledere og psykologer i spesialisering nyttige skjemaer for å gi tilbakemeldinger på veiledningen.

Etter stortingsvalget står vi med en ny regjering. Vil de klare å heve tilbudet innenfor psykisk helse i tråd med sine ambisjoner?

Helse Sør-Øst kunngjør heretter nye driftsavtaler fortløpende. Målet er raskere rekruttering av spesialister.

Antall psykologer som er private næringsdrivende har økt betydelig de siste ti årene. Økningen er hos de helprivate uten offentlig støtte.