Medlemsnytt

Akademikerne

Her får du nyttige tips om hvordan du organiserer og innretter driften av selskapet ditt.

Kurs

Lær om juss og fagutvikling for psykologer i spesialisthelsetjenesten på kurset «Kvalitet i tjenestene».

Hovedsatsingsområdet til Psykologforeningen denne perioden er utdanning og arbeid. Det er en viktig satsing, og pandemien gjorde dette arbeidet enda viktigere enn det allerede var.

Kurs

Norsk psykologforening tilbyr valgfritt program i habiliteringspsykologi med planlagt oppstart 8.–9. november 2021.

Riksrevisjonens rapport om tilbudet innen psykisk helse må være en vekker for medlemmer og myndigheter.

Kurs

Det er ledige plasser på kurset i rus- og avhengighetspsykologi i september.

Fagetisk råd fornyer seg. Del dine synspunkter på hva rådet bør gjøre framover.

Én av tre psykologer i spesialisthelsetjenesten sier de ofte ikke får møtt pasientene nok til å gi god behandling, viser Psykologforeningens medlemsundersøkelse i 2021.

Vi planlegger å gjenoppta aktivitet fra høsten av, og dette inkluderer mer oppsøkende aktivitet overfor medlemmer og lokallag.

Kurs

19.–20. oktober 2021 kan psykologer få opplæring i de mye brukte Wechslertestene.

Nå kan du bruke appen A+ Psykologforeningen.

Kurs

Den obligatoriske delen av spesialiteten starter i september.