Medlemsnytt

Hender på tastatur

Fra 1. juli 2019 gjelder ny forskrift som tydeliggjør journalføringsplikten og skal bidra til at pasientjournalen omhandler pasientens behov for helsehjelp.

Mann svarer i telefonintervju

Akademikerne gjennomfører i disse dager en medlemsundersøkelse blant et representativt utvalg i medlemsorganisasjonene. Vi oppfordrer dere til å si ja til å bli intervjuet.

Kommentar

Hvordan opplever du vilkårene for å kunne yte god behandling i psykisk helsevern eller tverrfaglig spesialisert rusbehandling? Det vil vi gjerne vite, og ber deg svare på en spørreundersøkelse.

En gjeng unge mennesker med tomme snakkebobler

Velkommen til samling for tillitsvalgte i KS

Husk å melde deg på høstens samling for tillitsvalgte i KS i september. Dersom du ikke har mottatt invitasjonen, ta kontakt med din lokalavdeling.

Venterom

Ventetiden økte, andel fristbrudd var stabil og flere fikk behandling. Dette viser tall for 2018 som er rapportert fra spesialisthelsetjenesten til Norsk pasientregister.

Hånd griper etter piller

Sentralstyret har vedtatt å justere utfyllende bestemmelse for rus- og avhengighetspsykologi.

Én for alle, alle for én

....både Oslo og Bergen har møteplasser med faglig og sosialt program for seniorer i Psykologforeningen?

En kvinne putter penger på en sparegris

Selvstendig næringsdrivende? Nå blir sparing til pensjon mer skattegunstig!

Dame foran PC´n snyter seg

Akademikerne og dermed også Norsk psykologforening, har inngått ny IA-avtale for perioden 1. januar 2019 til 31. desember 2022.

Bryggen i Bergen

Porten er åpen for påmelding til våre festspillkurs i Bergen 23.- 24. mai. Sjekk mangfoldet av tematikk. Du kan også delta under utdelingen av Psykologprisen.

En mann sitter med kalkulatoren

Psykologforeningen har nå tatt i bruk Visma Autoinvoice for fakturering av medlemskontingenten. Det innebærer at du sammen med faktura for 2019, vil få tilbud om å tegne e-fakturaavtale.

Tor Levin Hofgaard, Liv Arnesen, Nikolaj Kunøe og Arne Holen

Psykologforeningens sentralstyre går inn for å gjøre Norsk forening for avhengighetspsykologi, NFAP, til faglig interesseforening.