Studentmedlemskap

Kjære profesjonsstudent. Velkommen som medlem av Norsk psykologforening. Med oss i ryggen er du #aldrialene

• Vi jobber for bedre lønnsvilkår for psykologstudenter
  • Vi sender deg Tidsskrift for Norsk psykologforening 12 ganger i året i tillegg til at du får  elektronisk tilgang
  • Vi gir deg ansvarsforsikring inkludert i medlemskapet. Se  Fullstendige vilkår  (Storebrand). Last ned  forsikringsbevis

Vi tilbyr:

Studenter betaler bare 10 prosent av full kontingent.

Å være studentmedlem koster altså mindre enn en kaffekopp i uka!

Meld deg inn her

Hør hva studentene selv sier:

Gå til studentsidene

Hvem kan bli medlem?

Psykologforeningen er Norges eneste profesjonsforening og fagforening for psykologer.

Kun psykologistudenter i profesjonsstudiet og utenlandsstudenter i studium som leder fram til autorisasjon i Norge, kan bli studentmedlemmer.

Studenter utenfor Norden bes legge fram overordnet studieplan (hvilke eksamener som er planlagt i hvilke år) samt vitnemål for avlagte eksamener som inngår i psykologutdannelsen. Dokumentasjonen sendes medlemsservice@psykologforeningen.no

Spesialistutdanningen

Når du har mottatt autorisasjon, kan du starte spesialistutdanningen for psykologer .

Hvis du utsetter eksamen, ber vi deg om å sende oss melding om ny antatt eksamensdato.

Les om  overgang til ordinært medlemskap

Har du spørsmål,  kontakt medlemsservice

Utmelding

Ved utmelding refunderes ikke gjenværende kontingent for inneværende kalenderår.

Det  vil si at utmelding bør skje før 31.12. hvert år. Melder du deg ut i februar må du betale for hele året.

Etter eksamen betaler du 10 prosent av full kontingent fra 1.1 – 30. 6 eller fra 1.7 – 31.12, avhengig av om du tar eksamen på høsten eller våren.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern