Min side

Brukernavn til  Min side  er e-postadressen som er registrert i vårt medlemsregister. Ønsker du å endre e-postadressen, sender du mail til  medlemsservice@psykologforeningen.no

Vi vil oppfordre deg til å logge deg inn på Min side for å sjekke om postadressen som er registrert der stemmer slik at utsendelse av Tidsskriftet kommer til riktig sted.

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn på Min side for mer informasjon