Medlemsfordeler

Som medlem i Psykologforeningen får du tilgang til en rekke fordeler:

• En omfattende spesialistutdanning
  • Kurs/konferanser til medlemspris
  • Juridisk rådgivning innen lønn- og arbeidsvilkår, helserett og annen relevant lovgivning
  • Bistand ved lønnsforhandlinger
  • Veiledning og hjelp i ulike krisesituasjoner
  • Tilgang til fagmiljøer
  • Anledning til å være med å påvirke psykologprofesjonens fremtid
  • Invitasjon til faglige og fagpolitiske møter i lokalavdelingene/interesseforeningene
  • Tidsskrift for Norsk psykologforening
  • Gunstige  banktilbud
  • Gunstige forsikringstilbud
  • Ansvarsforsikring
  • Fond til videre- og etterutdanning
  • Lederstipend

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.