Ansvarsforsikring

Når du melder deg inn i Norsk psykologforening er du dekket av en kollektiv ansvarsforsikring. Forsikringen leveres av Storebrand men administreres av Norsk psykologforening. Forsikringspremie for 2019 er kr 245,-.

Forsikringspremie

Forsikringspremien kommer i tillegg til kontingenten.
Om du betaler din kontingent via avtalegiro vil vi også fakturere ansvarsforsikringen via avtalegiro.

Reservasjon

Ønsker du å reservere deg fra forsikringsordningen, kan du gjøre dette enten ved innmelding, eller når som helst sende en e-post til  medlemsservice@psykologforeningen.no
Merk deg at reservasjonsfristen er den 15. oktober hver år. Da vil du bli registrert med reservasjon fra 1. januar det kommende året.

Bestille ny forsikring

Ansvarsforsikring kan bestilles når som helst ved å sende en e-post til medlemsservice@psykologforeningen.no

Om du melder deg ut av Psykologforeningen, melder du deg også automatisk ut av ansvarsforsikringen.

Du kan lese mer om ansvarsforsikringen her

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon