Medlemskveld

5. juni 2014 (19.00-23.00)

Ny medlemskveld du bare MÅ få med deg! Torsdag 5. juni kl 1900 på Peppes Pizza i Tønsberg. Energiske og kloke Adelheid Firing Hvambsal - psykologspesialist fra Sandefjord og generalsekretær i Norges KFUK-KFUM. Hun leder en av landets største barne- og ungdomsorganisasjoner med 19.000 medlemmer.

Tema: Forebygging barn og unge: Hva kan psykologer bidra med i samfunnet? Og hva ER egentlig forebygging i lys av marginaliseringsprosesser, fattigdom, risikofaktorer, og det moderne samfunnets økende krav til barn og unge? Og HVORDAN kan vi gjøre en forskjell – med vår kompetanse?

Ikke mist denne anledningen til å høre Adelheids erfaringer som øverste leder, psykologspesialist og engasert menneske for barn og unge – nasjonalt og internasjonalt!

 — with  Adelheid Firing Hvambsal .

Fond til videre- og etterutdanning av psykologer i klinisk psykologi og psykoterapi.

Søknadsfrist 1. oktober.

Les mer her

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris. 

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.