Medlemskveld: Besøk av Tor Levin Hofgaard

18. oktober 2012 (19.00-23.00)

Velkommen til medlemskveld torsdag 18. oktober kl 19.00 på Peppes Pizza i Tønsberg.
 
Vi er så heldige å få besøk av Tor Levin Hofgaard, president i Norsk Psykologforening.

Vi håper våre medlemmer har lyst til å ta turen ut i høstmørket og møtes til "tenketank" om psykologens framtid og relevans, og utfordrer Vestfolds psykologer også til å komme med ideer til hva som burde være foreningens hovedsatsningsområdet fra 2013.

 Trenger samfunnet egentlig psykologene, utdannes vi til, og jobber vi med det samfunnet faktisk trenger oss mest til? Kan vi tilby noe som er del av svaret på samfunnets store utfordringer; fattigdom, sosial ulikhet, overvekt, diabetes, krig, terror, miljø, arbeidsledighet, migrasjon o.s.v. ? Assisterende direktør i Folkehelseinstituttet, psykolog og professor Arne Holte, kaller psykologene "de hemmelige tjenestene", fordi vi er plassert langt fra folk og få møter oss eller vet hva vi driver med. Han påstår også at vi som profesjon ikke er utdannet til, eller forberedt på å delta som faglige aktører i forebygging, fordi vi utdannes som kinikere som fokuserer på en til en intervensjon og i for liten grad jobber på systemnivå. President i den Europeiske psykologførerasjonen, professor Robert Roe, sier psykologene er alt for lite opptatt av hva Europa trenger, og at vi da ikke kan forvente at de vil se at de trenger oss. Tidligere president i den Amerikanske psykologforeningen, Alan Kazdin, sier vi må "rebote psykologien for at vi skal overleve som noe annet enn en nisjeprofesjon som er interessant bare for de velstående". Vi går i følge alle disse mot en fremtid der vi må tenke nytt. Bli med på "tenketank" for psykologenes fremtid!
 
Innledningsvis for kvelden blir det en kort orientering om styrets arbeid i år og om tema for forestående Lederkonferanse i november, deriblant arbeidet med ny spesialstordning.

NPF spanderer som alltid pizza!
 
Vel møtt til en interessant og trivelig oktoberkveld i varm og hyggelig toppetasje på Peppes, med faglig påfyll og gode kolleger!

Fond til videre- og etterutdanning av psykologer i klinisk psykologi og psykoterapi.

Søknadsfrist 1. oktober.

Les mer her

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris. 

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.