Medlemsaktiviteter

Kalenderbok med innskripsjonen "Save the date"

Kommende aktiviteter:
Fredag 10.juni kl 0830 - 15.00: Fagdag på T11. Tema er Smerteproblematikk og smertebehandling v/Henrik Børsting Jacobsen. Bindende påmelding.

Norsk Psykologforening, avdeling Vestfold har medlemsmøter på Peppes Pizza i Tønsberg, i 2. etg. Vi avholder rundt 3-5 møter i året. Da inviterer vi ofte en fagperson som innleder om et aktuelt tema, og legger opp til interessant diskusjon og hyggelig samvær utover kvelden.

Npf Vestfold ønsker å skape fora for medlemmene for faglig påfyll og muligheter til utveksling av refleksjoner og erfaring med andre medlemmer. Ønsker du holde et innlegg om et fagtema som opptar deg, tar vi gjerne imot din henvendelse.

Hvert år arrangerer vi fagdag for medlemmene.

Bli gjerne medlem i gruppen vår på Facebook: Psykologer i Vestfold.

Velkommen!

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon