Finn psykolog i Vestfold

Oversikt over psykologer i Vestfold, privatpraktiserende og avtalespesialister.

Katalogen viser oversikt over flere privatpraktiserende psykologer innen ulike arbeidsområder, og er et supplement til oversikt over psykologer med refusjonsordninger som finnes på helseforetakenes sider.

Avtalespesialistene er spesialister innen psykologi og psykiatri, samt legespesialister. Det er omlag 1100 i Helse Sør-Øst og de står for en stor del av poliklinisk virksomhet i regionen.
Avtaler med spesialister bygger på avtaler mellom Legeforeningen og RHFene, samt avtale mellom Psykologforeningen og RHFene. I tillegg etableres det individuelle avtaler mellom den enkelte spesialist og RHFet.