Telemark

Velkommen til Telemark lokalavdeling sin hjemmeside. Hjemmesiden er laget for at du som er medlem av Norsk psykologforening, og som bor eller jobber i Telemark, skal få mest mulig glede av din lokalavdeling.

Lokalavdelingens rolle

Komitéen velger selv en leder som koordinerer arbeidet og ivaretar kontakten med avdelingens styre.

Referat fra våre møter, årsmøte og styreseminar.

Kollegastøttegruppe

Aktuelle lenker.

Medlemmer i forhandlingsutvalget for Telemark lokalavdeling er Yann Erik Skyllingstad og Simen Hiort Sulejewski.

Her vil det ligge aktuelle og tidligere aktuelle artikler, linker, informasjon om presentasjoner etc

Oversikt over våre fremtidige arrangementer