Telemark

Velkommen til Telemark lokalavdeling sin hjemmeside. Hjemmesiden er laget for at du som er medlem av Norsk psykologforening, og som bor eller jobber i Telemark, skal få mest mulig glede av din lokalavdeling.

Her vil det ligge aktuelle og tidligere aktuelle artikler, linker, informasjon om presentasjoner etc

Oversikt over våre fremtidige arrangementer

Referat fra våre årsmøter og styreseminarer, samt årsberetningen/årsmeldingen finner du her. Dersom du ønsker referat fra våre styremøter vennligst ta kontakt med sekretær Brita Rønning Iversen: briv2212@mt.kommune.no

Oppdatert januar 2021

Hovedoppgaven til valgkomiteen er rekruttering til styre og andre tillitsverv.

Oppdatert august 2020

Som medlem i Telemark lokalavdeling kan du ta kontakt med kollegastøttegruppen dersom du opplever at du på grunn av din jobb som psykolog havner i en faglig eller personlig belastende situasjon, og trenger råd/støtte.

Medlemmer i forhandlingsutvalget for Telemark lokalavdeling er Simen Hiort Sulejewski.

Aktuelle lenker.