Telemark

Velkommen til Telemark lokalavdeling sin hjemmeside. Hjemmesiden er laget for at du som er medlem av Norsk psykologforening, og som bor eller jobber i Telemark, skal få mest mulig glede av din lokalavdeling.

Lokalavdelingens rolle

Hovedoppgaven til valgkomiteen er rekruttering til styre og andre tillitsverv.

Referat fra våre årsmøter og styreseminarer, samt årsberetningen finner du her. Dersom du ønsker referat fra våre styremøter vennligst ta kontakt med Camilla N. Marcussen: canmar@sthf.no

Kollegastøttegruppe

Aktuelle lenker.

Medlemmer i forhandlingsutvalget for Telemark lokalavdeling er Edite Sales Wam og Simen Hiort Sulejewski.

Her vil det ligge aktuelle og tidligere aktuelle artikler, linker, informasjon om presentasjoner etc

Oversikt over våre fremtidige arrangementer