Telemark

Velkommen til Telemark lokalavdeling sin hjemmeside. Hjemmesiden er laget for at du som er medlem av Norsk psykologforening, og som bor eller jobber i Telemark, skal få mest mulig glede av din lokalavdeling. Du kan også finne oss på Facebook i gruppen " Psykologer i Telemark ".

Her vil det ligge aktuelle og tidligere aktuelle artikler, linker, informasjon om presentasjoner etc

Oversikt over våre fremtidige arrangementer

Referat fra våre årsmøter og styreseminarer, samt årsberetningen/årsmeldingen finner du her. Dersom du ønsker referat fra våre styremøter vennligst ta kontakt med sekretær Mari B. Karlander på maribkarlander@gmail.com

Oppdatert juni 2021

Hovedoppgaven til valgkomiteen er rekruttering til styre og andre tillitsverv.

Oppdatert juni 2021

Som medlem i Telemark lokalavdeling kan du ta kontakt med kollegastøttegruppen dersom du opplever at du på grunn av din jobb som psykolog havner i en faglig eller personlig belastende situasjon, og trenger råd/støtte.

Medlemmer i forhandlingsutvalget for Telemark lokalavdeling er Simen Hiort Sulejewski.

Aktuelle lenker.