Kollegastøttegruppe i Sør-Trøndelag

Kontaktinformasjon kollegastøtter.

Kollegial støttegruppe, NPF Sør-Trøndelag

Kollegial støttegruppe ble reetablert i 2009, med konstituerende møte 20. oktober. Gruppa består nå av Elin Bjøru, Marte Øien og Egil Henrik Solbu.

Fra vedtektene: ”Kollegial støttegruppe er et tilbud til medlemmer av Sør-Trøndelag fylkesavdeling av Norsk Psykologforening. Gruppen har til oppgave å bistå medlemmene med konsultasjon og rådgivning i fag-etiske spørsmål og dilemmaer. I tillegg har gruppen til oppgave å bistå og støtte kolleger som er i en vanskelig situasjon i kraft av sin profesjon eller sitt arbeid”.

Hvordan komme i kontakt med gruppa?

Elin Bjøru Mobil 95735974 Epost: elin.bjoru@bufetat.no

Egil Henrik Solbu Mobil: 96012360 Epost: egil.henrik.solbu@stolav.no

Marte Cecilie Øien: Mobil: 45211818 Epost: marte.oien@sit.no

Fylkesavdelingens medlemmer bestemmer selv hvem hun/han ønsker å snakke med. Ytterligere informasjon om støttegruppa legges ut på fylkesavdelingens hjemmeside.