Rogaland

Velkommen til NPF Rogaland med ca. 500 medlemmer!

I menyen til venstre kan du finne nyttig informasjon, og sjekke ut aktuelle arrangementer i regi av lokallaget. I referatarkivet finner du bilder og referat fra arrangementer som har vært. Kontakt lokal webansvarlig dersom du oppdager feil/ mangler.

Kontaktinformasjon styret

Kontaktinformasjon og retningslinjer for kollegastøtte.

NPF Rogaland pleier å ha minst to arrangement pr år - årsmøte, sommerfest og ordinære medlemsmøter. Gå til referatarkivet for en oversikt over tidligere arrgement.

Styret har et forhandlingsutvalg som tillitsvalgte kan kontakte med spørsmål:

Her finner du forskjellige lokale linker til flere av de større psykologarbeidsplassene i Rogaland. Gi beskjed til lokal webansvarlig om det er noen som mangler.