Forslag til styremedlemmer

Valg til styret 2018

Du finner valgkomiteens forslag til styremedlemmer i saken

Silje Folge Bungum

Silje Folge Bungum var ferdigutdannet psykolog i 2006. Medlem av styret siden 2012. I 2016 ble hun ferdig spesialist i rus- og avhengighetspsykologi. Har tidligere vært seksjonstillitsvalgt og avdelingstillitsvalgt i Oslo Universitetssykehus, og nå nylig valgt til verneombud på sin nåværende arbeidsplass på døgnseksjonen ved Nydalen DPS. 

Margaret Ford

Margaret Ford ble utdannet psykolog i 1987. Jobber som forsker ved NOVA, Senter for velferds- og arbeidslivsforskning ved Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA). I styret av Oslo lokalavdeling av NPF siden 2006. Hun har deltatt på flere landsmøter og ledersamlinger. Hun er tillitsvalgt for NPF på HiOA og har tidligere vært i spesialistutvalget for arbeids- og organisasjonspsykologi i NPF, og leder av NOS (Norsk Organisasjonspsykologisk Selskap). Særlig opptatt av NPFs tilbud til psykologene som jobber med forskning /undervisning og arbeidslivsrettet virksomhet. Foreslås gjenvalgt som styremedlem av Oslo lokalavdeling av Norsk Psykologforening.

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 917 12 983.

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter, arrangementer for å rekruttere tillitsvalgte etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til  Nina Haarklou . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.