FAGDAG torsdag 14. mars, kl. 17-20 om VOLD i nære relasjoner

PsychAid ønsker velkommen til fagdag

PsychAid samler hvert år inn penger til en organisasjon som jobber for å øke psykisk helse. I tillegg til den årlige bøsseaksjonen arrangerer vi en fagdag for å spre kunnskap om årets tema og formål og skape engasjement blant studenter og andre. er.

Årets formål er Stiftelsen Alternativ til Vold (ATV). ATV er et behandlings- og kompetansesenter på vold, med særlig vekt på vold i nære relasjon

Vold i nære relasjoner er et alvorlig samfunnsproblem og et folkehelseproblem. Det finnes mange innfallsvinkler for bedre å forstå fenomenet og Fagdagen vil gi innblikk i flere av disse gjennom foredrag med kjente voldsforskere og psykologer.

Per Isdal, vinner av Den Store Psykologprisen 2011 og en av grunnleggererne av ATV, kommer. Det samme gjør psykologspesialist Bente Lømo (NKVTS) som forsker på effekten av behandling av voldsutøvere. Kriminolog Yngvild Grøvdal (NKVTS) forteller om sine studier av voldsutsatte kvinners møte med rettsapparatet, og vi vil selvfølgelig også få en presentasjon av Alternativ til Vold og arbeidet deres.

Programmet begynner kl 17, med pause ca kl 18-18.15, og fortsetter så til kl 20. Det vil bli servert gratis pizza og drikke kl 16.30.

 

Sted: Psykologisk Institutt, UiO, Forskningsveien 3A

For mer info og kart se Facebook:  http://www.facebook.com/#!/events/159267344228155/

og www.psychaid.no og www.atv-stiftelsen.no

  

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en spennende kveld.

Hilsen PsychAid Oslo

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.