Oslo lokallag inviterer til 1.mai frokost!

Velkommen til frokost, kaffe og kake som serveres i psykologforeningens lokaler 1. mai fra kl. 10.00. Her vil du møte hyggelige kolleger du kan skravle med under frokosten og møte nye bekjente å gå sammen med i toget senere om du vil. 

Styremedlem og presidentkandidat Håkon Kongsrud Skard vil ønske velkommen og si noen ord om foreningens arbeid i anledning dagen.

Frokosten er åpen for medlemmer og deres familier, send inn påmelding med antall til  marte.engen@outlook.com innen 28.april. Ser frem til en hyggelig og engasjerende frokost! 

Hilsen styret i Oslo lokallag

1. mai

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 917 12 983.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter, arrangementer for å rekruttere tillitsvalgte etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til  Nina Haarklou . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.