Gjennomført årsmøte

Nytt styre og ny leder

Nytt styre, med ny leder Birgit Aanderaa i midten med briller.

Oslo lokalavdeling gjennomførte den 17. januar sitt årsmøte på Litteraturhuset 

Avtroppende leder presenterte årsberetningen, mens kasserer presenterte 2019 budsjettet og regnskapet for 2018. Da avdelingens revisor var bortreist ble regnskapet for fjoråret godkjent under den forutsetning at den blir revisorgodkjent. 

Under møtet ble det valgt en ny leder, Birgit Aanderaa, samt et nytt styre med mange nye og spennende fjes. Du kan lese mer om de nye kandidatene og lederen her .

Etter valget og presentasjonene, inviterte styret til et faglig innslag med Peder Kjøs og Ingvild Stjernen Tisløv om "psykologen i media".

 

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 917 12 983.

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter, arrangementer for å rekruttere tillitsvalgte etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til  Nina Haarklou . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.