Ny leder i Oslo

Oslo lokalavdeling fikk under årsmøtet valgt en ny leder. Den nye lederen heter Inger Marie Andreassen og er utdannet psykolog ved UiO. Under følger en liten uttalelse fra den nye lederen 

-Vi har i lang tid hatt en dyktig og stabil leder, som har skapt grunnlaget for et godt samarbeidsklima og engasjement i styret. Som ny leder, er jeg svært opptatt av å videreføre dette. Jeg ser frem til å være med på å stake ut kursen for Oslo avdelingens videre arbeid ut fra dagens situasjon og behov, i samråd med resten av styret, og i dialog med avdelingens medlemmer.

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 917 12 983.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter, arrangementer for å rekruttere tillitsvalgte etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til  Nina Haarklou . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.