Kurs og konferanser

12-14 June 2013, Balingsholm, Huddinge (Stockholm area), Sweden / Course leader Dr. Sofia Wikman, Stockholm University /300 eur

La Mancha, Spania 21.09 – 26.09. 2014

Den store årlige nasjonale konferansen om menneskerettigheter, tvang og etikk,«Hamarkonferansen», arrangeres i år for 5. gang. Scandic Hotell, Hamar 28. og 29. november 2012.

Konferansen er et møtested mellom fagpersoner, jurister og brukere i psykisk helsevern. Vi takker for den store oppslutningen og de gode evalueringer vi har fått fra tidligere arrangement. Det er en glede å se at deltakelsen fra sentrale aktører og fagpersoner er økende. Trykk her for konferansebrosjyren .

Kurset ser nærmere på det «tradisjonelle» sakkyndighetsarbeidet i barnelovsakene, utredningene etter barnelovens § 61, 1. ledd nr. 3. Vi starter teoretisk med grunnleggende rammeverk og premisser, og ser deretter på utredningsformen fra advokat-, dommer- og psykologperspektiv, med formål å formulere hensiktsmessige og forsvarlige tilnærminger til dette innslaget i prosessen. Tre hele timer settes så av til oppdatering innen relevant psykologfaglig kunnskap med betydning for disse sakene.
For ytterligere informasjon trykk på lenken under:
http://www.juskurs.no/id/31?kursnr=2012262&aar=2012&a=cource

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.