Arkiv - Aktuelt

Bedre videokvalitet av debatten på Litteraturhuset i Mars. 

Oslo lokalavdeling av Norsk psykologforening inviterer til årsmøte

19. mars 2015 arrangerte Oslo lokalavdeling og Tidsskrift for Norsk psykologforening et debattmøte kalt "Tellekrise, tillitskrise". 

Valgkomiteens forslag til nye styremedlemmer i Oslo lokalavdeling.

Jeløyseminaret 2015 vil belyse det «irrasjonelle» mennesket gjennom psykoanalytisk/psykodynamisk teori, kliniske eksempler og film. 

Norsk Karakteranalytisk Institutt og Corpus inviterer til informasjonsmøte om videreutdanning i karakteranalyse. 

Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi feirer etableringen av instituttet med jubileums-konferanse den 30. januar i Oslo. Velkommen til storslagen bursdagsfeiring! Klikk her for mer informasjon

Her finner du lenke til årsberetning og innkalling til årsmøte i Oslo lokalavdeling av Norsk Psykologforening. Årsmøtet vil finne sted 25. april 2014, kl. 18.00-19.00 i psykologforeningens lokaler. 

Her er valgkomiteens forslag til nye styremedlemmer i Oslo lokalavdeling

"Så langt har psykologer vært lite til stede i media i forbindelse med Helsetjenesteaksjonen, men vi har lyttet fra sidelinjen."

Slik begynner kronikken fra bla et styremedlem fra Oslo lokalavdeling.  Les mer her .

Oslo lokalavdeling inviterer i samarbeid med Akershus lokalavdeling til medlemsmøte på Litteraturhuset 15. november klokken 18.00.

VALGKOMITEENS INNSTILLING PÅ DELEGATER FRA OSLO TIL

NORSK PSYKOLOGFORENINGS LANDSMØTE 2013.

For informasjon om foreslåtte delegater trykk her.  

PsychAid samler hvert år inn penger til en organisasjon som jobber for å øke psykisk helse. I tillegg til den årlige bøsseaksjonen arrangerer vi en fagdag for å spre kunnskap om årets tema og formål og skape engasjement blant studenter og andre. er.

Oslo lokalavdelings forslag til nye styremedlemmer 2013

Nettverk for psykologer ansatt i Oslo kommune NPF Oslo Lokalavdeling drifter et nettverk for bydelspsykologer i Oslo kommune som en del av arbeidet med NPFs hovedsatsingsområde.

Per Isdal. Foto. Torleiv Odland

Per Isdal. Foto. Torleiv Odland

Da Per Isdal innså at de kulturelle preferansene hadde tatt turen fra frijazz til svensk køntri, fra fransk film til Paradise Hotel, tok han det som et varsel. 

Osloavdelingen vil gjerne kontaktes av medlemmer som ønsker å engasjere seg. Ta kontakt med styreleder Inge-Arne Teigset om du er interessert i å vite mer.

Den 20. januar holdt lederen av Oslo avdlingen av NPF en orientering for studentene ved UiO om hvorfor de bør bli medlemmer av NPF

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.