Oslo lokallag inviterer til 1.mai frokost!

Velkommen til frokost, kaffe og kake som serveres i psykologforeningens lokaler 1. mai fra kl. 10.00. Her vil du møte hyggelige kolleger du kan skravle med under frokosten og møte nye bekjente å gå sammen med i toget senere om du vil.

Styremedlem og presidentkandidat Håkon Kongsrud Skard vil ønske velkommen og si noen ord om foreningens arbeid i anledning dagen.

Frokosten er åpen for medlemmer og deres familier, send inn påmelding med antall til  marte.engen@outlook.com innen 28.april. Ser frem til en hyggelig og engasjerende frokost!

Hilsen styret i Oslo lokallag

1. mai

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 918 12 983.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til Marte Engen . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.