Medlemmer i Oslo har valgt sine delegater

Delegater til årets Landsmøte

Det var totalt 497 av våre medlemmer som brukte sin stemme til å velge delegater til årets landsmøte i Sandefjord.

Av  11 kandidater  ble følgende 6 valgt:

Mehdi Farshbaf
Ingvild Stjernen Tislov
Rune Lauvanger
Lena Sayed
Annemari Ajo Arnevik
Hanne Indregard Lind

Håkom Roalsø er studentdelegaten fra Oslo og Nina Lang ble valgt som Vara.

Landsmøtet finner sted i Sandefjord mellom 20 og 22 November

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 918 12 983.

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til Marte Engen . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.