ÅRSMØTE 2019 17. januar 2019, kl. 17.30-19.30, Litteraturhuset

Årsmøte 2019

Oslo lokalavdeling av Psykologforeningen inviterer til årsmøte den 17. januar på Litteraturhuset kl 17.30.

Velkommen!

Her finner du årsberetningen samt dagsorden for årsmøtet.

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 918 12 983.

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til Marte Engen . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.