MED INSTITUTT FOR KLINISK SEXOLOGI OG TERAPI

VELKOMMEN TIL JUBILEUMS-KONFERANSE 30. januar

Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi feirer etableringen av instituttet med jubileums-konferanse den 30. januar i Oslo. Velkommen til storslagen bursdagsfeiring! Klikk her for mer informasjon

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 917 12 983.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til Marte Engen . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.