Organisasjonspsykologi ut av Profesjonsstudiet

Faget ledelses- og organisasjonserfaring er fjernet fra profesjonsstudiet i psykologi ved Universitetet i Oslo. Oslo lokal avdeling av NPF er bekymret for hva dette vil innebære for profejonen og har sendt et brev til styret ved Psykologisk Institutt ved UiO .

Kontakt med en kollegastøtte har vist seg å være til god hjelp for å komme videre i yrkeslivet.

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer av NPF i Oslo dør. Ved dødsfall ønsker vi derfor at leder for lokalavdelingen kontaktes på telefon ‭+47 918 12 983.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f. eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til Marte Engen . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering og kortfattet rapport fra møtet i ettertid.