Fagseminar med Sissel Gran og Per Isdal

22. mars 2012 samlet over 100 psykologer seg i idylliske omgivelser på Domkirkeodden for å delta på fagseminar med Sissel Gran og Per Isdal. 

Per Isdal

Per Isdal

Seminaret inkluderte lunsj på Hamarstua Spiseri og var et gratis tilbud til medlemmene arrangert av NPF Oppland i samarbeid med lokallaget i Hedmark.

50 deltagere fra Oppland benket seg i Hedmarksmuseets Aula til det som ble en dag av de helt spesielle.

Sissel Gran og Per Isdal holdt seminar sammen for første gang, og å oppleve disse to psykologene både hver for seg og sammen, i seminaret de kalte Kjærlighet, vold og slitasje på terapeuter i møte med katastrofepar, var ren inspirasjon og påfyll i ellers travle psykologhverdager.

De to foredragsholderne delte faglige bidrag fra sine respektive områder og personlige refleksjoner rundt sine år i yrket. Som en del av dette ble det fokus på hva jobben kan gjøre med oss, og hvordan vi kan håndtere dette.

Dette blant annet illustrert svært levende og personlig av Per Isdal, med både humor og alvor. Vi har fått mange tilbakemeldinger etter seminaret om at innleggene var av typen man har med seg videre, og som bidrar til fortsatt refleksjon rundt tematikken i lang tid etter.

Sissel Gran

Sissel Gran

Vi benytter anledningen til nok en gang å takke Sissel og Per for at de tok turen til Hamar og delte rikelig av seg selv med oss!

Vi takker også Hedmark for samarbeidet.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.