Temakveld om lønnsforhandlinger og endringer i spesialistutdanningen

Til medlemmer i NPF Oppland.
NPF Hedmark arrangerer temakveld om lønnsforhandlinger og endringer i spesialistutdanningen 11.september. Medlemmer fra NPF Oppland er herved invitert til dette. Det blir et spennende seminar med viktige temaer og en god anledning til å få mer informasjon direkte fra foreningen om både lønnspolitikk og planlagte endringer i spesialistutdanningen.
Flott initiativ av Hedmark og en god mulighet for alle interesserte til å både møte gode kollegaer, få en annerledes kveld og bli oppdatert samtidig. Tre ting på en gang, minst.
Invitasjonen er vedlagt. Påmelding sendes til leder i NPF Hedmark, Heidi Wittrup Djup: heidi@wittrupdjup.com
Her er informasjon om seminaret:
Tema for kvelden omhandler både individuelle lønnsforhandlinger og revisjonen av NPFs spesialistutdanning. Kvelden starter med at Rune
Frøyland redegjør for betydningen av lokale lønnsforhandlinger, og hva vi trenger å tenke på når vi forhandler lønn og arbeidsbetingelser.
Herer det mulig å plukke opp mange gode tips og få svar på spørsmål!
Deretter vil Birgit Aanderaa og Bjørnhild Stokvik presentere arbeidet med og endringene av NPFs spesialistutdanning, samt det videre arbeidet i saken frem til denne skal behandles på Landsmøtet i november. Også her er det mulig å stille spørsmål og komme med innspill.
Vi møtes på Pasta og Pizzanini kl 17.30, slik at alle får tid til å finne seg plass rundt bordene. Dere er velkomne til å bestille både mat og drikke fra Pasta og Pizzaninis meny. Foredraget starter kl 18, og det legges inn tid til pauser og småprat underveis. Kvelden rundes av innen kl 21.
Vi håper dere velger å ta en liten matbit sammen med oss denne kvelden,og gleder oss til en temakveld med lærerike og spennende tema!
Se vedlegg for mer informasjon.
Av hensyn til lokalet, ber vi dere gi tilbakemelding til denne e-postadressen dersom dere ønsker å delta; heidi@wittrupdjup.com
Vel møtt til temakveld!
Med vennlig hilsen
Heidi Wittrup Djup og Gro Fodstad Eng
Leder NPF Hedmark og Leder NPF Oppland

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.