Fagdag med Ole Andre Solbakken, 2013

Psykologforeningen i Oppland kunne 27. september 2013 ønske medlemmene velkommen til fagdag på Maihaugen. Det var første gang dette ble arrangert som et rent Opplandsarrangement og det var en fantastisk respons fra medlemmene. På en strålende høstdag hvor Maihaugen viste seg fra sin aller beste side møtte 65 psykologer opp til en dag med Ole Andre Solbakken og temaet «affektbevissthet og arbeid med følelser i psykoterapi». Til lunsj ruslet 65 psykologer gjennom de praktfulle omgivelsene på Maihaugen i høstsola og opp til Maihaugsalen hvor det ble servert lunsj og dessert.

Med Maihaugens unike rammer og 65 psykologer samlet til faglig påfyll og kollegialt samvær så ble det en dag virkelig utenom det vanlige. Ole Andre Solbakken engasjerte og inspirerte og det ble mange gode diskusjoner med salen. Stemningen av god hele dagen og det gjenspeiler seg på det ene bildet av forsamlingen etter lunsj som kan ses her.

Styret i Psykologforeningen i Oppland ønsker å takke Ole Andre Solbakken og våre medlemmer for en fantastisk dag! Alt i alt var erfaringene fra i år så positive at vi håper vi kan få etablert dette som en årlig tradisjon. Vi håper vi ses på Maihaugen til neste år!

 

 

 

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.