Oppland

Velkommen til hjemmesiden til Oppland lokalavdeling.
Lokalavdelingen i Oppland består av rundt 145 medlemmer. Et flertall jobber i Sykehuset Innlandet HF, en del er privatpraktiserende, mens et mindretall jobber kommunalt eller har andre arbeidsplasser.

Styret i Oppland lokalavdeling består av 5 psykologer. Leder fra januar 2017 er Iver Sørlie Røhr. Vi har som mål å være en lokalavdeling som jobber for medlemmenes arbeidslivsinteresser, en sosial og støttende arena for psykologer i fylket og et tydelig bindeledd mellom medlemmene i Oppland og foreningen sentralt.

Ta gjerne kontakt med en av oss dersom du har en sak som du mener er aktuell.

I menyen til venstre vil du finne aktuelle saker for Oppland, samt nærmere kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon styremedlemmer.

Kollegastøtteordningen er et tilbud til medlemmer av Norsk psykologforening, Oppland lokalavdeling

Gjennomførte og planlaget aktiviteter, og andre aktuelle saker for psykologene i Oppland.