Ny kasserer - legitimering i Danske bank

Alle som skal bruke Business Online må være legitimert i bankens systemer. Dette er for å gi våre bedriftskunder trygghet for at riktig person får riktige fullmakter. I tillegg er legitimering et krav i gjeldende hvitvaskingsregler. 

Legitimering via BankID
Vi anbefaler at du bruker BankID for å legitimere deg i bankens systemer. Dette går svært raskt, og den som er Business Online-administrator i Psykologforeningen kan tildele deg fullmakt etter bare noen sekunder. Husk å si fra til Tone Naglestad  når du har gjennomført legitimeringen – Danske Bank gir ikke beskjed om dette.
Det har ingenting å si hvilken bank som har utstedt din BankID. Det koster selvsagt ingenting å benytte denne tjenesten.

Ved problemer med legitimering med BankID:

Danske Bank tar også imot legitimasjon hvor det er rett kopi av pass. Kopien må stemples hos f. eks. bank eller postkontor.

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris. 

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.