Kollegastøtte i Nord-Trøndelag

Kollegastøttegruppa i Nord-Trøndelag ble etablert i 2011. Gruppa har til oppgave å bistå medlemmene med konsultasjon og rådgivning i fag-etiske spørsmål og dilemmaer, bistå og støtte kolleger som er i en vanskelig situasjon i kraft av sin profesjon eller sitt arbeid, eller er i en vanskelig livssituasjon på det personlige planet.

Samtalene blir tilbudt av seniorpsykologer som har full taushetsplikt og uten journalføring, og medlemmet som har behov for bistand bestemmer selv hvem hun/han ønsker å snakke med. Tilbudet gjelder alle medlemmer, og begrenses til 4 timer, der utgiftene dekkes av lokalavdelingen.

De som for tiden er kollegastøtter i Nord-Trøndelag er:

Trond Haug, mobil 92 68 63 58, epost  ptro1@start.no

Anne Ragnhild Vikan, tlf 95 91 85 00, epost anneragnhildv@gmail.com