Møre og Romsdal

Møre og Romsdal lokalavdeling har rundt 190 medlemmer som er spredt rundt i fylket vårt. Den største arbeidsplassen for psykologene i fylket er Helse Møre og Romsdal HF, men stadig flere ansettes også i kommunene.

I menyen til venstre vil du finne aktuelle saker for vårt fylke, kontaktinformasjon m.m.

Styret i lokalavdelingen består for tiden av fire personer. Vi håper vi klarer å gjøre en god jobb for våre medlemmers interesser. Ta gjerne kontakt med en av oss dersom du har en sak som du mener er aktuell for oss i styret.

Lokal nettredaktør:  Einar Nes

Kontaktinformasjon styret.