Tillitsvalgte

Hordaland lokalavdelings forhandlingsutvalg (FU) jobber for at tillitsvalgte skal ha et nettverk å drøfte aktuelle saker med.

Vi vil tilrettelegge for dialog mellom tillitsvalgte. Vi er tilgjengelige for rådgivning for tillitsvalgte og medlemmer som er i forhandlingssituasjoner, eller har spørsmål knyttet til arbeidssituasjonen. Studentmedlemmer er også velkommen til å ta kontakt.

Der vi ikke kan bistå, vil vi hjelpe til med videreformidling av kontakt til Forhandlingsavdelingen i psykologforeningen. FU opptrer normalt sett ikke som tillitsvalgt overfor arbeidsgivere, det er den lokale tillitsvalgte som representerer medlemmene overfor arbeidsgiver.

Forhandlingsutvalget

FU består av to av styrets medlemmer. Vi holder to samlinger årlig, som er åpne for tillitsvalgte og andre medlemmer som er interesserte. Vi ønsker også å bli oppdatert på hvem som er tillitsvalgt på de ulike arbeidsplassene.

Send melding om endringer til bjartebruntveit (@) yahoo.no

Medlemmer FU:

Bjarte Bønes Bruntveit
E-post: bjartebruntveit (@) yahoo.no
Tlf.: 90 99 80 52 (privat) / 55 97 57 74 (jobb)

Ann Helen Sandal
E-post: ann.helen.sandal (@) bufetat.no
Tlf.: 466 19 112

Foretakstillitsvalgt i Helse Bergen:

Bjarte Bønes Bruntveit (samme kontaktinformasjon som over).