Forebygge mer, reparere mindre

NPF Hedmark arrangerte årets medlemsmøte 16. oktober i kommunestyresalen i Hamar. Forebygging, som også var temaet på fjorårets møte, ble tatt med videre inn i årets møte med tittelen «Psykisk helse: Å forebygge mer for å reparere mindre».

Møte om forebygging i Hedmark

President i NPF, Tor Levin Hofgaard, besøkte medlemsmøtet i Hedmark for femte gang. Sammen med han for å belyse temaet var også seniorforsker ved folkehelseinstituttet Arnstein Mykletun, ordfører i Hamar Morten Aspeli og Barne- og familiesjef Anne Olen Aasen. Årets medlemsmøte var delt i to, der eksternt inviterte og presse var invitert til første del av møtet, mens andre del var forbeholdt medlemmer av foreningen. For å lese mer om møtet kan du logge deg inn på «Min medlemsside» der du finner utfyllende referat.