Referat 6.styremøte

Referat styremøte, 10.januar 22, digitalt

Til stede: Mai Sharoni, Anna Melkeråen; Dagmar Steffan (referent)

 

  1. Styremøte på Engholms husky:Vi har fortsatt ikke mottatt regningen. Sist var det spørsmål om organisasjonsnummer, som vi ikke har. Vi kontakter Sven, som driver Engholm for å ordne opp i det.
  2. Søknadsbaserte tilskudd og regnskap 2020: Alle papirer er sendt inn til NPF (sendes over NPF Finnmarks Team konto). NPF har bekreftet mottagelsen og fullstendigheten av søknaden.
  3. Medlemsmøte som NPF inviterer til den 17.01.22 kl 18 Mai har meldt seg på. Møtet er en mulighet å stille spørsmål til NPF
  4. Ledermøte NPF den 7.og 8. februar digitalt. Anna kan delta på deler av dette. Her skal det tas opp ulike punkter til å forberede Landsmøte høst 2022 (innspill). Vi enes om at Anna bringer inn spørsmål om NPFs urfolkspolitikk. Canadian psychological association og New Zealand har dedikerte deler av hjemmesiden til dette teamet.

Ved at i vil ha årsmøte i slutten av mars og at det blir endringer i styret, er det usikkert om vi kan melde inn saker, siden det er ikke sikkert at dette styret kan følge dem opp. Vi tenker imidlertid at det er riktig å spørre alle i NPF Finnmark, om noen har tanker/innspill. Det samme gjelder muligheten til å melde in kandidater til styreverv. I forutgående runde fikk vi foreslått Alf Martin.

5.     Etableringsmøte av den samiske psykologforeningen

Møtet vil være i Karasjok torsdag den 10.februar. Invitasjonen har gått til alle psykologer og psykologistudenter i Norge, Sverige og Finland, som nettverket visste om. Siden foreningen er tenkt som åpen til alle, som synes at dette temaet er viktig, sender NPFFs styre en påminnelse til medlemmer av NPFF.

 

6.     Årsmøte

Holdes fredag 01.april i Alta på Trasti og Trine. Vi måtte endre tidspunktet fra 31.03 til 1.april pga manglende plass og krav vi hadde (delt fysisk og digitalt møte). De kan stille med et møtelokale med digital løsning og overnattingsmuligheter, har gode omtaler i forhold til maten. Trasti og Trine har bedt om tilbakemelding hva vi trenger og en tidsplan når vi vet antall medlemmer. Derfor vil vi sende ut invitasjon til årsmøte i løpet av denne uken.

Fagdel

Gustav Koi kan tenke seg å være foredragsholder. Han har diagnosen Aspergers syndrom selv, har skrevet flere bøker sammen med berørte og fagpersoner om dette temaet, er foredragsholder. Tema blir derfor Aspergers syndrom og psykisk lidelse. Formen som vi løser fagdelen med vil vi enes om, sammen med Gustav Koi. Styret foreslår en foredragsdel og en paneldebatt med moderator og spørsmål fra salen til avslutning.

 

Viktig at vi involverer NPFFs ulike organer til planlegging av årsmøte (valgkomitéen, forhandlingsavdelingen, Kollegastøtte). Flere av styret står til gjenvalg. Viktig å finne kandidater i god tid.

 

Neste styremøte: Mest sannsynlig uke 8. Vi enes om dette i løpet av uken

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.