Referat 4.styremøte 02.11.21

4.styremøte NPFF, 02.11.21

Over Zoom

Til stede: Mai Sharoni, Anna Melkeråen, Dagmar Steffan (referent)

Vi tar opp følgende saker

  1. 1.      Årsmøte

Hensiktsmessig å ha det tidlig på året. Ved at påske er i midten av april og et styremedlem er i permisjon på starten av året, enes vi om å ha årsmøte torsdag den 31.mars 2022. Planen er å ha årsmøte fra midt på dagen til kvelden med overnatting. Vi ser etter muligheter for fysisk årsmøte med digital løsning. Foreslått møtested er Alta. Styret undersøker flere alternativer med kurslokale og overnatting.

Tema til fagdelen av årsmøte: Brukerperspektiv. NPFF har fått forespørsel fra en bruker som har holdt foredrag om egne erfaringer med psykisk lidelse, fokus selvskading. Vi kontakter May Hege Lien for utdypende opplysninger. Forslag nummer to er forelesning fra Gustav Koi om å få diagnosen Aspergers syndrom sent i livet. Han er både bokforfatter og foredragsholder.

 

  1. Regnskap og budsjett. Med endringer i kassererverv har Mai fortsatt ikke fått kontotilgang til NPFFs konto, noe som forsinker betaling av faktura og regnskapsføring. Vi forventer at frist for søknadsbasert tilskudd nærmer seg for 2022 (til vanlig desember), men må utsette regnskap og budsjettering fordi vi dessverre ikke har eksakt, kun omtrentlig oversikt over kontostand.

 

  1. Stabiliseringstiltak og fysisk styremøte: I både 2018 og 2019 søkte vi om midler til stabilisering av styret, noe som vi ikke har brukt, men søkte om å få overført i 2021 (Pandemien satte en stopper for fysiske møter, slik at planen ble utsatt). Styret foreslår et fysisk styremøte i Karasjok med overnatting fra 1.-2.12.21. Vi ser for oss et fysisk styremøte til planlegging av årsmøte, undersøker muligheter til opphold/ evt. hundekjøring på Engholm Husky i Karasjok som stabiliseringstiltak.

 

  1. Oppdatering hjemmesiden:

 

  1. Den er ikke à jour. Endring i kassererollen må gjøres.
  2. Christina Grønnum er ny kollegastøtte siden juni 21. Vi benytter anledningen for å minne om at alle medlemmer i NPFF kan kontakte kollegastøttene når man føler behov å snakke med en kollega/fagperson angående en vanskelig situasjon man står i. Ta kontakt direkte med kollegastøtte, som er Snefrid Møllersen, Sigmund Elgarøy og Christina Grønnum Øien.

 

https://www.psykologforeningen.no/medlem/lokalavdelinger/finnmark-finnmarku/kollegastoette-i-finnmark

 

Nytt styremøte 23.november kl 13:30 over Zoom

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.