Referat 3.styremøte 02.09.21

3.styremøte NPFF, 02.09.21

Over Teams

Til stede: Mai Sharoni, Dagmar Steffan (referent)

Vi tar opp følgende saker

 1. Trygve Kristiansen, styremedlem, forlater dessverre Finnmark og vil ikke kunne fortsette som styremedlem. Vi takker ham for innsatsen dette halve året, hvor vi har vært glade å ha ham med. Lykke til på veien videre, Trygve ☺
 2. Kassererverv: Styret hadde en tanke om en endring i kassererrollen, som Trygve ville overta denne høsten, noe som ikke blir (se punkt 1). Mai sier seg villig til å fortsette.
 3. Mailer mottatt fra NPF:
  1. Klimautvalget leter etter to nye medlemmer og sender ut mail til lokallag med ønske om at lokallag foreslår kandidater til dette. Vi tenker det blir riktigst å dele den med alle medlemmer, om noen ønsker å melde seg til, så støtter NPF Finnmark gjerne dette.
  2. Framtidig etablering av en interesseforening i allmennpsykologi:
   1. Etablering av en slik forening bestemmes på landsmøtet. Men det skjer altså et forarbeid om å finne psykologer som ønsker å engasjere seg i dette.
   2. Vi sender info til alle medlemmer i NPFF 
 4. Neste årsmøte.
  1. Vi begynner å tenke tidlig eventuelle temaer eller foredragsholdere til den faglige delen, ved at dette erfaringsmessig lønner seg å være tidlig ute med å få tak i etterspurte bidragsytere.
   1. Et tema som foreslås er Funksjonshemming

Neste møte i uke 42

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.