Finnmark

Velkommen til Finnmark lokalavdelings hjemmeside. Finnmark har pr 2017 ca. 75 psykologer som er medlem i Norsk psykologforening.

Lokalavdelingen ønsker å være til hjelp for medlemmene, blant annet ved å formidle oppdatert informasjon relevant for deres yrkesutøvelse. Bidra til å utjevne de geografiske avstander i Finnmark. Øke kommunikasjon mellom psykologer og andre fagmiljøer. Bidra til rekruttering av kompetente psykologer, både til helseforetaket og til kommunene i Finnmark. Bidra til kulturforståelse for nye psykologer i samisktalende region.

Kontaktinformasjon styret.

Kontaktinformasjon tillitsvalgte.

Kontaktinformasjon kollegastøtter i fylket.

Les vårt reisebrev fra Murmansk.