Medlemsaktiviteter

Les om våre regelmessige aktiviteter.

Vi har to rødvinseminarer høst og vår, hvor et medlem inviteres til å fortelle om sin virksomhet, eller et interessant faglig tema, og det innledes faglig debatt.

Hvert år har vi sommerfest, med utdeling av vandrepokal for et medlem som har utmerket seg faglig og menneskelig i året som har gått, samt diverse andre priser som faller styret inn.

Høstseminar (Strandseminaret) arrangeres sammen med Vest-Agder. Dagsseminar med faglig innhold som favner så bredt som mulig.

Høsttakkefest og vinterfest er også arrangementer våre medlemmer kan glede seg over.

Hvert år avholdes årsmøte.