Medlemsaktivitet

På de regionsinndelte sidene vil det dukke opp informasjon om møter og andre medlemsaktiviteter som du kan være med på, og ved å henvende deg til våre regionale kontaktpersoner kan du både påvirke hva slags medlemsaktivitet som blir gjennomført i din region, og du kan få hjelp dersom du selv ønsker å ta initiativ til et møte eller en sosial samling med kolleger.

Styret tror at Akershus har en geografi som tilsier at det er vanskelig for det enkelte medlem å føle seg lokalt fortrolig med hele Akershus. Styret tror at det er lettere å føle en reell lokal tilknytning til en av de tre regionene; Asker og Bærum, Romerike, eller Follo.

I tillegg vet vi at det til dels er sterke psykologmiljøer flere steder lokalt i regionene som hver for seg tilbyr meningsfylt kontakt og aktivitet for våre medlemmer. Istedenfor at styret i Akershus lokalavdeling arrangerer felles møter for alle medlemmene, ønsker vi nå å støtte den allerede eksisterende aktiviteten i regionene mer direkte. Derfor er ansvaret for lokal medlemsaktivitet (utenom årsmøte og landsmøteforberedende møte) delegert til de tre regionene ved hjelp av regionale kontaktpersoner.

Styret har øremerket budsjettmidler for aktiviteter innen hver av regionene. De lokale kontaktpersonene kan selv velge å ta initiativ til møter og aktiviteter i sitt distrikt, men det er like aktuelt at vi støtter eksisterende faglige og sosiale medlemsaktiviteter.

Dette vil forhåpentlig kunne styrke den lokale medlemsaktiviteten og utvide vårt kollegiale nettverk. Det er også mulig å bruke disse nettsidene til å kunngjøre og rapportere fra for eksempel medlemsmøter. På den måten kan lokal aktivitet og lokale synspunkter også bli bedre synlig for Norsk Psykologforening sentralt.

NB: Styret håper også at medlemmene er flinke til å oppdatere sin adresseinformasjon og særlig e-postadressen i Norsk Psykologforening sitt medlemsregister, slik at styrets lokale kontaktpersoner lett kan nå ut med direkte informasjon til medlemmene i sin region når det for eksempel inviteres til et lokalt møte eller til en sosial begivenhet. Melding om adresseendring kan nå gjøres ved at man logger seg inn som medlem på Norsk Psykologforenings nettsider.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.