Hva er inspirasjonsprisen?

Styret i Akershus lokalavdeling av Norsk psykologforening ønsker hvert år å dele ut en inspirasjonspris til et av lokalavdelingens medlemmer. Inspirasjonsprisen vil bli delt ut på årsmøtet.

Hvem kan få inspirasjonsprisen?

Inspirasjonsprisen kan gis til en psykolog som fremmer psykologisk kunnskap, for eksempel i media, i interesseorganisasjoner, pasientorganisasjoner, gjennom forfatterskap, forskning, undervisning eller foredragsvirksomhet, eller gjennom offentlige debatter. Prisen kan gis til en psykolog som viser særlig kreativitet og nytenkning innenfor fagfeltet. Prisen kan også gis til en psykolog som har fremvist fremragende klinisk praksis. Prisen kan gis til en psykolog som har virket som en inspirasjon for sine psykologkolleger. Prisen kan også gis til en psykolog som gjennom sitt virke som tillitsvalgt har i særlig grad bidratt til å bedre psykologenes status, lønns og arbeidsvilkår.

Alle lokalavdelingens medlemmer oppfordres til å komme med forslag til styret om aktuelle kandidater til inspirasjonsprisen. Forslag med begrunnelse kan sendes til lokallagets leder.

Få informasjon om arrangementer og relevante nyheter om det som rører seg i lokalavdelingen.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f.eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til leder Joan Sigrun Nygard, email: joansigrun@hotmail.com . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering i ettertid.

Akershus lokallag har kollegastøtte for medlemmer som har behov for å drøfte faglige og etiske problemstillinger. Les mer om kollegastøtte .

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.