Inspirasjonsprisen 2012: Anne Marie Fosse Teigen

Anne Marie Fosse Teigen

Anne Marie Fosse Teigen

Anne Marie Fosse Teigen er vinneren av Den Store Inspirasjonsprisen 2012. Dette ble kunngjort på lokallagets årsmøte 31.01.13. Fosse Teigen er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i familiepsykologi.

Anne Marie Fosse Teigen er tildelt Inspirasjonsprisen for 2012 for sitt enestående arbeid innen familieterapi gjennom mange år. Hun har utarbeidet kurset "Bufferkurs for par".

Dette er et solid faglig kurs som har skapt mye begeistring blant deltakende par og blant terapeuter i familievernet. Til kurset har hun laget et bufferkurslederhefte hvor hun oversetter og sammenfatter mye kompetanse (både klinisk og forskningsbasert) og slik tilgjengeliggjør denne kunnskapen til psykologer og terapeuter i Norge.

I tillegg ga hun ut boken "Varig kjærleik - ei handbok". I denne boken presenterer Fosse Teigen kunnskap og verktøy som kan brukes for å styrke parforhold. Det er en jordnær, humoristisk og lettfattelig samlivsbok. 

Få informasjon om arrangementer og relevante nyheter om det som rører seg i lokalavdelingen.

Økonomisk støtte

Vi kan gi økonomisk støtte til medlemsaktiviteter, f.eks. psykologmøter på arbeidsplassen, tillitsvalgtmøter etc. Søknad med angivelse av formål, antall deltakere og kostnad sendes til leder Joan Sigrun Nygard, email: joansigrun@hotmail.com . Pengene utbetales etter tilsagn og mot kvittering i ettertid.

Akershus lokallag har kollegastøtte for medlemmer som har behov for å drøfte faglige og etiske problemstillinger. Les mer om kollegastøtte .

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.