Aktuelt

 

Styreleder Inge-Arne Teigset og to styremedlemmer; Mehdi Farshbaf og Tage Wester, har skrevet en kronikk om hvordan helsevesenet styres i dag.

Les kronikken Helse eller marked

Husk årsmøtet i Oslo lokalavdeling av NPF den 15. april 2010, kl. 18.00-19.00, Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, møterom: Kverneland. Les mer her

Midler "Tilskudd til modellutprøving av psykologer i kommunehelsetjenesten" ble utlyst i begynnelsen av juli med søknadsfrist 1. september. Dette medførte at det ble veldig kort tid til planlegging for bydelene. Noe som medførte til at mange bydeler ikke fikk søkt på disse midlene. Vi Oslo lokalavdeling sendte ut brev med en gang, men fikk ikke respons før langt ute i august av fem bydeler, da folk naturlig nok var på ferie. Bydelene hadde spørsmål om lønn og ville ha synspunkter på målgruppe for tiltak etc. Ifølge vår oversikt fikk kun bydel Bjerke søkt om midler. Oslo Lokalavdeling fikk i alle fall presentert seg som en mulig samarbeidspartner overfor bydelene og fikk positiv respons på det. Les brevet her .

Faget ledelses- og organisasjonserfaring er fjernet fra profesjonsstudiet i psykologi ved Universitetet i Oslo. Oslo lokal avdeling av NPF er bekymret for hva dette vil innebære for profejonen og har sendt et brev til styret ved Psykologisk Institutt ved UiO .

Psykoterapidagene i Almagro 26. 09 – 01. 10 2010

Minneseminar, Ludvig Igra

"Objektrelasjoner. Tidlige relasjoner i den psykoterapeutiske setting.”

 Les mer om Ludvig Igra og seminaret her . 

Blomster til avdøde medlemmer

Oslo lokalavdeling ønsker å sende blomster til bisettelsen når medlemmer dør. Les mer her 

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.