Enighet i forhandlingene med Spekter helse

Håndtrykk

Sykehusansatte får en lønnsvekst på nivå med frontfaget. Akademikerne kom til enighet med Spekter i årets lønnsoppgjør fredag, som det siste området for Akademikernes medlemmer.

Rune Frøyland

– Medlemmene får en lønnsvekst på linje med resten av arbeidslivet. Det er et resultat vi har akseptert, sier forhandlingsleder Rune Frøyland.

For Legeforeningen har forhandlingene foregått både sentralt og lokalt. For de øvrige foreningene har forhandlingene blitt gjennomført lokalt på de ulike sykehusene.

– Lokale tillitsvalgte har gjort en svært god innsats for å få til gode forhandlingsprosesser. Det er vi tilfreds med, sier Frøyland.