Lønnsoppgjøret 2017

Blå tannhjul.

Det meste om lønnsoppgjøret for 2017.

Signatur

Lønnsoppgjøret i Virke/HUK-området ble gjennomført 13. juni. Oppgjøret er i tråd med andre oppgjør i år og har en ramme på omtrent 2,4 prosent.

Håndtrykk

Sykehusansatte får en lønnsvekst på nivå med frontfaget. Akademikerne kom til enighet med Spekter i årets lønnsoppgjør fredag, som det siste området for Akademikernes medlemmer.

Christian Zimmermann

– Vi er overhodet ikke fornøyd med at Oslo kommune kun gir sentrale lønnstillegg i år. Det gjør det vanskeligere for kommunen å bruke lønn for å rekruttere og beholde fagkompetansen byen trenger.

En overveiende andel av pasientene hos avtalespesialister i psykologi, har et prioritert behandlingsbehov, påpeker Rune Frøyland

Psykologforeningens forhandlingsleder krever en inntektsvekst på 2,4 prosent for avtalespesialister. Det er på linje med frontfaget og øvrige oppgjør denne våren.

Natt til 29. april ble det oppnådd enighet i staten. Lønn skal fordeles lokalt i den enkelte virksomhet, og den utdaterte lønnstabellen fjernes.

Les mer på Akademikernes hjemmeside

Fredag 28. april ble det brudd i forhandlingene mellom Akademikerne og Oslo kommune. Oppgjøret går nå til mekling. Les mer på Akademikernes hjemmeside .

All lønn til psykologer i kommunesektoren skal forhandles lokalt. Det er resultatet etter at Akademikerne kom til enighet med KS torsdag 27. april.  Les mer på Akademikernes hjemmesider.

Akademikerne helse har kommet til enighet med Spekter i de innledende sentrale forhandlingene i årets mellomoppgjør.

Akademikerne krever reelle lokale forhandlinger i helseforetakene uten sentrale føringer. Kravet til Spekter helse ble overlevert 5. april kl. 12 :00

Share |
Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.